Info za isporučioce Jadranskog brodogradilišta a.d. Bijela


Ove stranice su prvenstveno namjenjene našim sadašnjim i budućim isporučiocima. Obzirom na činjenicu da je osnovna djelatnost naše kompanije izuzetno kompleksna i odgovorna - naši isporučioci takođe imaju kompleksan i odgovoran zadatak isporuke roba i usluga vrhunskog kvaliteta i u predviđenom roku. Nadamo se da ćete na ovim stranama pronaći potrebne informacije, a za dopunske podatke i uspostavljanje saradnje - stojimo Vam na raspolaganju

Osnovne informacije o Brodogradilištu možete pronaći na strani O nama. Kontakt podatke odgovornih lica i službi možete pronaći na strani " Imenik", a svoja pitanja i zahtjeve možete proslijediti i putem obrasca na strani "Kontakt forma".

Dobavljači materijala i OS

Jadransko brodogradilište a.d. Bijela za obavljanje proizvodnog procesa - remonta brodova, nabavlja materijal od velikog broja dobavljača iz zemlje i inostranstva. Naše najveće potrebe su u oblasti materijala crne metalurgije (limovi, cijevi i drugo) te potrošnog materijala za poslove remonta (grit, elektrode). Nakon ovih grupa materijala, tu su i proizvodi obojene metalurgije, hemijske industrije te mnogi drugi.

Opširmije na stranicama:

Vršioci usluga

Jadransko brodogradilište Bijela (preko svoje Službe kooperacije) u slučaju povećanog obima poslova u remontu brodova, angažuje radnu snagu i kooperantske firme na brodoželjeznim radovima, a prema potrebi i radnike drugih kvalifikacija. Takođe, u cilju održavanja postojećih osnovnih sredstava - mašina i opreme, kao i za različite vrste investicionih radova, u slučaju potrebe angažujemo firme iz zemlje i inostranstva za obavljanje specifičnih zadataka.

Opširmije na stranicama:

AKTUELNE POTREBE BRODOGRADILIŠTA:

Klasifikaciju svih aktuelnih oglasa, konkursa i tendera možete pronaći na strani "Konkursi i tenderi". Aktuelni oglasi za nabavku materijala se nalaze na strani "Nabavka materijala".

Trenutno prikupljamo ponude za nabavku materijala:

- stakleno platno debljine 2 mm
prikupljanje ponuda do 03.06.2015.KAKO MOŽETE PONUDITI ROBU I USLUGE?

Sve informacije u vezi saradnje sa Jadranskim brodogradilištem Bijela naši sadašnji i budući isporučioci mogu dobiti u odgovarajućim sektorima i službama Brodogradilišta:

 • Sektor nabave - nabavka materijala i OS (mašine, alati, oprema)
  • Tel/Fax: + 382 (0)31 680 025
  • Fax: + 382 (0)31 671 186
  • e-mail: z.zlokovic@asybijela.com
 • Služba kooperacije - podizvođači radova i kooperanti
  • Tel/Fax: + 382 (0)31 671 196
  • e-mail: j.zmukic@asybijela.com
 • Pogon održavanja i energetike - tekuće i investiciono održavanje OS i infrastrukture, servisiranje opreme, isporuka energenata
  • Tel/Fax: + 382 (0)31 671 274
  • e-mail: m.bozovic@asybijela.com
Kontakt sa bilo kojom službom Brodogradilišta možete ostvariti i putem priložene Kontakt forme