Info za radnike Brodogradilišta


Stranice predviđene za informisanje zaposlenih u Brodogradilištu obuhvataju slijedeće informacije:

 • Odluke uprave

  Stranica na kojoj se objavljuju odluke Uprave Jadranskog brodogradilišta vezane za zaposlene. Obuhvataju oblasti prava i dužnosti zaposlenih, bezbjednost, zarade, nagrade i kazne.


 • Prekvalifikacija i stručna obuka

  Uslijed novonastalih potreba za određenim strukama i specijalnostima, Brodogradilište može organizovati za svoje radnike različite oblike prekvalifikacija i stručnog osposobljavanja. Zaposleni koji budu odabrani od prijavljenih se upućuju na obuku uz potpisivanje ugovora sa Brodogradilištem, kojim se regulišu međusobna prava i obaveze.


 • Briga za zaposlene

  Jadransko brodogradilište je tokom svog višedecenijskog postojanja nebrojeno puta dokazao svoju brigu za zaposlene, ali i bivše radnike Brodogradilišta. Ta briga obuhvata ne samo obaveze predviđene Zakonom i Kolektivnim ugovorom, nego i pomoć radnicima i njihovim porodicama u slučajevima zdravstvene i teže socijalne ugroženosti, kao i stipendiranje djece zaposlenih, obezbjeđen prevoz za radnike i finansijsku pomoć onima koji su u teškoj socijalnoj situaciji.


 • Sindikat

  Sindikat Brodogradilišta, kao dio Sindikata metalaca Crne Gore, obavlja svoje sindikalne aktivnosti u oblasti zaštite prava radnika, obezbjeđenja kvalitetnijih uslova za rad i pomoći svojim članovima koji se nalaze u bilo kojem obliku ugroženosti.


 • Prijava za zaposlenje

  Na ovoj strani se nalazi formular putem kojeg se svi zainteresovani za zaposlenje u našoj kompaniji mogu javiti, čak i ukoliko Brodogradilište nije objavilo Javni oglas za slobodna radna mjesta. Takođe na ovoj strani objavljujemo listu zanimanja za kojima postoji stalna ili periodična potreba.


 • Ostale informacije

  Interni oglase i druge informacije namjenjene zaposlenima u Brodogradilištu.Novosti iz Brodogradilišta možete pronaći na strani možete pronaći na stranama "Info za zaposlene", a preuzimanje objavljenih konkursa na strani "Konkursi i tenderi".