Reference Jadranskog brodogradilišta Bijela


Jadransko brodogradilište Bijela obavlja poslove remonta brodova mnogih svjetski poznatih brodovlasničkih kompanija. Ponosimo se povjerenjem koje su nam poklonili, kvalitetom i složenošću poslova koje smo za njih uradili. O nama govore i osvojena priznanja, kao i poštovanje standarda najvećih klasifikacionih društava.

KLIJENTI

Pomorske kompanije, naši klijenti, koje remontuju svoje brodove u Bijeloj dolaze iz svih krajeva svijeta. Kada se posmatra nacionalni entitet brodara, najviše kompanija u prosjeku dolazi iz Zapadne Evrope i Azije ali su u određenoj mjeri zastupljene kompanije i iz ostalih djelova svijeta.
opširnije ...

POSLOVI

Godišnje u prosjeku brodogradilište remotuje 70 plovila svih tipova. Tu u prosjeku najviše ima brodova za generalni teret, zatim tankera, brodova za rasuti teret, kontejnerskih brodova, i feri/ro-ro brodova. Takodje se remontuju i LPG brodovi, brodovi-hladnjače, višenamjenski brodovi itd.
opširnije ...

KLASIFIKACIONA DRUŠTVA

Brodogradilište obavlja radove koji su u skladu sa standardima najvećih klasifikacionih društava, kao što su:
- AMERICAN BUREAU OF SHIPPING
- LLOYD’S REGISTER OF SHIPPING
- BUREAU VERITAS i druga.
opširnije ...

PRIZNANJA

Jadransko brodogradilište Bijela je za postignute rezultate osvojilo čitav niz priznanja u zemlji i inostranstvu. Izdvajamo međunarodno priznanje za najbolje trgovinsko ime u 1999. godini, ali i veliki broj zahvalnica za nesebičnu pomoć široj društvenoj zajednici.
opširnije ...