Impresum


Jadransko brodogradilište AD Bijela je jedini i apsolutni vlasnik web prezentacija www.brodogradiliste.me i www.asybijela.me, te u skladu s tim zadržava sva prava i obaveze koje iz toga proizilaze.

Informacije koje se nalaze na web prezentaciji objavljene su na osnovu podataka dostupnih autorima u trenutku objavaljivanja. Neke od navedenih informacija su podložne promjenama, tako da autori ne snose odgovornost za netačno informisanje korisnika web prezentacije.

Vlasnik i autor svih informacija o kompaniji "Jadransko brodogradilište AD Bijela" je sama kompanija. Korišćenje tih informacija je dozvoljeno u skladu sa Zakonom.

Podaci o subjektima izvan kompanije "Jadransko brodogradilište AD Bijela" su prikupljeni iz javnih i slobodnih izvora informacija. Osnovni izvor tih informacija je slobodna internet enciklopedija "Wikipedia".

Kompletan foto i video sadržaj na web prezentaciji je zaštićen Zakonom i autorskim pravima.

Korišćenje foto i video materijala sa web prezentacija www.brodogradiliste.me i www.asybijela.me je dozvoljeno isključivo uz ovjerenu pismenu saglasnost autora, osim promotivnog materijala koji se može preuzeti na strani "Preuzimanje", i slobodno koristiti u nekomercijalne svrhe. Zainteresovane stranke svoje Zahtjeve za korišćenje drugih materijala sa ovog sajta mogu uputiti administratoru, putem priložene kontakt forme.

Vlasnik web prezentacije

Jadransko brodogradilište AD Bijela
85343 Bijela
Crna Gora

Web prezentaciju uređuje

Stručni tim Jadranskog brodogradilšta

Dizajn i administracija web prezentacije

Dejan Stojanović, dipl.ing
tel. +382 31 353 541
e-mail: d.stojanovic@asybijela.com

Autori foto i video materijala

  1. Fotografije Brodogradilišta:
    • Gligo Tomanović
    • Dejan Stojanović
    • Milan Dobrilović
  2. Ostale fotografije i video zapisi:

Vlasnik foto i video materijala Jadransko brodogradilište AD Bijela. Sva prava zadržana.
Na strani "Preuzimanje" se nalazi promotivni materijal koji je dozvoljeno koristiti u nekomercijalne svrhe.