Brodogradilište na sajmu East Med Marine Exhibition 2013

22. april 2013.

Već je postala tradicija da Jadransko Brodogradilište Bijela uzme učešća na sajmu East Med Marine. Cijeneći kiparsko pomorsko tržište naše brodogradilište na sajmu učestvuje kao izlagač svake dvije godine još od onog vremena kada se ovaj događaj prvi put počeo da se održava.

U organizaciji poslovne grupacije MIE Group, East Med Marine predstavlja jedini specijalizovani sajam tehničkog tipa u čitavom istočnom Mediteranu.. To je događaj koji obuhvata širok opseg firmi koje se bave proizvodnjom opreme, komponenata, rezervnih dijelova i remontom brodova na pomorskom tržištu. Cilj sajma je da ponudi kiparskom i istočno mediteranskom tržištu jedinstven događaj koji bi objedinio postojeću tehničku podršku, inovacije, otvorio perspektivu ka budućim mogućnostima razvoja, prikazao kapacitete proizvođača dijelova, davaoce usluga, mogućnosti za remont brodova itd.

Sama postavka sajma i čitava organizacija je bila u rukama kompanije Thoosa Events Ltd. Sajam je obuhvatao više od 80 izlagača, i bio centar raznih profesionalnih radionica, sve uz podršku kiparskog Ministarstva komunikacije i rada, odsjeka za Pomorsko brodarstvo, Pomorske komore Kipra, opštine Limasol i Instituza za pormorsko inženjerstvo, nauku i tehnologiju.

Za vrijeme East Med-a naša firma je imala čast da se susretne sa brojnim klijentima tj. Kompanijama sa Kipra sa kojima već uspješno sarađujemo, ali isto tako smo imali mogućnost da kreiramo nove kontakte sa ključnim osobama iz ostalih prominentnih kompanija koje operišu na području Kipra i istočnog Mediterana.